Αρχική > Υγεία > Η σόγια, φυσική ασπίδα έναντι της παχυσαρκίας και της κακής χοληστερίνης.

Η σόγια, φυσική ασπίδα έναντι της παχυσαρκίας και της κακής χοληστερίνης.

21 Νοεμβρίου 2010 Σχολιάστε Go to comments

Η κατανάλωση της σόγιας μειώνει σημαντικά τα επίπεδα της συνολικής αλλά και της κακής χοληστερίνης, περιορίζοντας τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών νόσων.

Περισσότερα: Ελευθεροτυπία.

Advertisements
Κατηγορίες:Υγεία
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: